Remont në n/stacionin e Shkozetit, kufizim energjie në disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, njofton se nesër do të stakojë energjinë në n/stacionin e Shkozetit nga ora 9.00 deri në orën 14.00.

Për pasojë do të ketë kufizim të energjisë në disa zona si ish-zona Industriale , Xhafzotaj , Komuna Rrashbull dhe zona e Tunelit.