Remont në n/stacionin e Shkozetit, kufizim energjie në disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, njofton se nesër do të stakojë energjinë në , nga ora 9.00 deri në orën 14.00.
Për pasojë do të ketë kufizim të energjisë në disa zona të qarkut të Durrësit,  zona reth n/stacionit Shkozet, zona rreth stacionit të Trenit Shkozet, zona pranë Rezervave të Shtetit Shkozet, si dhe subjektet private ”UMB” dhe “ORMN”.