Remont në n/stacionin Rehovë, në 1-2 korrik kufizim energjie

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se do të kryejë punime në n/stacionin Rehovë, në datat 1-2 korrik.

Për pasojë nga ora 09.00-14.00 do të stakohet energjia në këtë n/stacion e për pasojë nuk do të marrin energji komuna Vithkuq dhe Lekas në Korçë si dhe HEC-et Vithkuq dhe Qarr,