Remontet e OST, kufizim energjie në Tiranë

Me kërkesë të OST e cila do të shtrijë fibrat optikë në linjën Elbasan 1-Tirana 1, Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, do të stakojë energjinë në datën 30 qershor nga ora 08.00-16.00.

Për pasojë nuk do të kenë energji disa zona në Tiranë si: zona e Mulletit, Ibës (pjesërisht), Krrabë, Kllojkë, Rozavera, Pashkashesh, Fravesh dhe HEC-i Murdarë.