Remont në n/stacionin Tirana 1, pa energji disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton për punime që do të kryhen në n/stacionin Tirana 1, në datën 5 maj, nga ora  08:00 deri në orën 10:00.

Pa energji do të mbeten rruga “Mine Peza”, rruga “Manastiri Ri’”, rruga “Don Bosko”.

Nga ora 10 deri në orën 12 nuk do të marrin energji elektrike zona rreth Pallatit të Kulturës dhe Ambulanca Qendrore.