Remont në Zbarrat 110kV në NST Ersekë, 22 tetor kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Kolonjë
Stakim, data 22 Tetor

Për shkak të remontit në Zbarrat 110kV në NST Ersekë, në datën 22 tetor gjatë intervalit kohor 08:00-18:00, do të mbeten pa energji këto zona në Kolonjë
Pjesërisht qyteti Ersekë, fshatrat: Mollas, Clirim dhe Vithkuq, Qarr, Qafë Zezë, Qendër, Novoselë, Barmash, Leskovik