Rikonstruksioni i kabinave, 19 dhe 21 tetor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët Tiranë
Stakim, 19 dhe 21 Tetor

Në vijim të punimeve për rikonstruksionin e kabinave në Tiranë, në datat 19 dhe 21 tetor do të stakohet energjia në këto zona në kryeqytet.
Më poshtë oraret dhe zonat e prekura nga investimi

19 tetor
09:00-15:00
Pjesërisht rrugët: “Mine Peza”, “Haki Shehu”, “Kole Kamsi”, Rruga e Xibrakëve

21 tetor
Pjesërisht rrugët: “Mine Peza”, “Petro Nini Luarasi”, “Sali Nivica”,

10:00-15:00
rruga “3 Dëshmorët” pjeserisht, në Yzberisht