Remont Sarandë në nënstacionin Saranda 1, kufizime energjie më 3 maj në disa zona

Stakim i datës 3 maj

Për shkak të remontit të parashikuar nga OSHEE në Nst Saranda 1, më 3 maj do të stakohet energjia⚡️gjatë intervalit kohor 08:00-16:00 në zonat Berdenesh, Bateri, Metoq, Gjashte, Shelegar, Finiq, Bregas, Vrion dhe Vromero.