Remonte në datat 24-28 prill, në linjën 35kv L30-55/1 Bogiq 220kv-Koplik-Hani Hotit

Remonte në datat 24-28 prill, në linjën 35kv L30-55/1 Bogiq 220kv-Koplik-Hani Hotit
Nga ora 10:00-14:00
Pa energji: Ish Komunat: Qender, Shkrel, Gruemir, Kastrat, Kelmend, Dogana Hani Hotit.

Punime në nstacionin Lezhë, datë 24 prill, ora 10:00-12:00
Pa energji: Lagjia Skënderbeg, lagjia Frutore,
qytet Lezhë, Shëngjin, Kunë, Kodërmarlekaj, fabrika Eurofish, Lagjia Shaljan, Rrëzë Mali, Grykëzezë, Sheher, Malësi, Grykë Manati, Ishull Shëngjin, Ishull Lezhë, Vain, Merqi, Rraboshte, Piraj, Kallmet, Blinisht, Fishtë, Troshan, Krajn, SMT,
lagjia Ish bonifikimi (qytet Lezhë), Ishull Lezhë, Barbullojë, Hidrovori Balldre, Ujësjellësi Lezhë.

Ora 12:00-14:00
Pa energji: Bashkia Lezhë, Lagjia Skënderbeg,

Besëlidhja, Lagjia e Spitalit, Bashkia, Spitali Rajonal, Prokuroria, Telekomi), Policia, Lagjia Beslidhja pallati 13 katësh, Fshatrat: Borizanë, Gajush, Manati, Pllanë Tresh, Zejmen, Lagja: Gurrabegut, Balldre, Dajç, Gjadër, Kakarriq, Mape, Torovicë, Grash, Mabe, Dragushë, Gocaj, Ish Komuna Shëngjin dhe Zona Turistike, Rana e hedhme.
Punime në nstacionin Kalimash, datë 25 prill
Ora 10:00-14:00
Zonat pa energji në Kukës: Ish-Komunat Surroj, Kolsh, Shemri, Zahrisht, Pla, Nikoliq, St / Pompa Pla Krumë, Vllahën, Ujësjellësi Krumë, Bardhej, Helshan, Kostur, Perollaj, Ukperaj, Tropojë, Kam, Zogaj, Kepenek, Xhuxhë, Brat, Dobrune, Antena RTSH(Qafë Prush), Qarr, Golaj,Qarrë, Letaj, Zgjeç, Pla, dog. Qafë Prush, Cahan, Kishaj, Mujaj, Pogaj, ant AMC , Ant PLUS, St/P Ujësjellës Cahan, Fajze,

Brenogë, Vranisht, Sefoll, Metaliaj, Myc-has,Tregtan, Liqe KuqSt/P Ujë Branogdhë Tobël,
Bashkia Krumë(Lagjet:Nr 1,2,zona Industriale, lagjia informale(kodra Madhe) Pekë, Gajrep, Krumë, Spitali Krum dhe Firma Elmir.

Punime në L30-55/2 35kv Koplik 220kv (Bogiq)-Shkodra 3, 25 prill
Ora 10:00-14:00
Pa energji në Shkodër: Lagjet Kiras, Lopçej, Shtoi i Ri, Shtoi i Vjetër, Borici i Madh, Borici i Vogël, Ndermarrja e Pularise”Elvis”, Gril, Gruemirë, Rrash-Kullaj, Vorfe, Linaj, Lepurosh, Kokpapaj.

Linja 35kV L30-74 Fush Kuqe – Rrile, datë 25 prill
Ora 10:00-14:00
Pa energji: Talë, Grykë lumi, Hidrovori Talë, Rrilë, Barbullojë, Shënkoll, Grykelumi, Burgu i Shenkollit.

Punime në stacionin Vau i Dejës, datë 25 prill ora 10:00-14:00
Zonat pa energji në Shkodër: Mjedë, Shelqet, Pistull, Paçram, Stajkë, Bashkia Laç i Vaut të Dejës, Dush, Gomsiqe, Hajmel, Nënshat, Vig-Mnele, Kaç, Naraç.

Punime në linjën 35kv L30-77 Fush Kuqe-Drojë, ora 26 prill
Ora 10:00-14:00
Zonat pa energji: Hidrovori Drojë dhe Shëllinzë

Punime në nstacionin Krumë, datë 27 prill
ora 10:00-14:00
Zonat pa energji në Kukës: Zahrisht dhe Pla, Nikoliq, St/Pompa Pla Krumë, Vllahen dhe Nikoliq(2 kabina), Ujësjellësi Krumë, Bardhej, Helshan, Kostur, Perollaj, Ukperaj dhe Fshatrat e Tropojës: Kam, Zogaj, Kepenek dhe Xhuxhe, Antena RTSH(Qafe Prush), fshati Qarr, Golaj, Qarrë, Letaj, Zgjeçetj, Pla, Brat ,Dobrune dhe dog. Qafë Prush, Cahan,Kishaj, Mujaj dhe Pogaj,ant AMC , Ant PLUS dhe St/P Ujësjellës Cahan, Fajzë, Brenogë, Vranisht, Sefoll, Metaliaj, Myc-has,Tregtan,Liqe KuqSt/P Uj Branogdhë Tobël, Bashkia Krum(Lagjet:Nr 1,2, zona Industriale dhe lagjia informale(kodra Madhe) Fshat: Pekë, Gajrep, Pla dhe Fshati Krumë, Spitali Krumë dhe Firma Elmir.

Punime në nstacioninBulqizë, datë 27 prill, ora 10:00-13:00
Zonat që mbeten pa energji në Bulqizë: Plani i Bardhë, Shëngjin, Bashkia Bulqizë, Komisariati, Lagjet: Minatori, Gjeologu, Fabrika e Pasurimit.