Remontet në nstacionin Kinostudio, datë 24 prill-28 prill, kufizime energjie në disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se në datat 24-28 prill do të kryhen remonte në nstacionin Kinostudio, nga ora 09:00 deri në orën 13:00.
Zonat që mbeten pa energji në Tiranë: Rruga “Aleksandër Moisiu”, Komuna Dajt (pjesërisht),
zona pranë 3700, Babrru (pjesërisht), Babrru, Televizioni TV 2000 si dhe zona pranë tij, rruga “Sotir Caci”, zona ish 3700 pjesërisht, zona Tufinë fshatrat Tujan, Ferraj, Carrë.