Remonte në n/stacionin e Elbasanit, më 4 korrik pa energji disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se OST do të kryejë remont në datën 4 korrik në n/stacionin Elbasan 1 dhe Tirana 1, në linjën 220 kV.

Për pasojë, nga ora 08.00-16.00, OSHEE do të stakojë energjinë në disa fidra të n/stacionit Traktora, Qafë Mollë dhe HEC-i Lanabregas.

Gjatë këtij intervali kohor do të mungojë energjia në disa zona në Tiranë: zona Farkë, rreth Sanatoriumit, komuna Dajt (pjesërisht), zona e Ish-3700 (pjesërisht), Tufinë, Tujan, Ferras, Carrë, Lanabregas, Bregas, Linzë, Deli, Surrel, PriskË, FushË Farkë, Shkallë, Shupal, Shën-Gjergj, Zall-Bastar, Shenmeri,

Antenat Televizive Dajt, Vilat Qeveritare Dajt, Gurrorja, Pompat e Ujësjellësit Tiranë, HEC-i Lanabregas, Subjektet private 35/0.4 kV : ‘’SHIU ‘’ , ‘’ TELEFERIKU ‘’ , ‘’IMPJANTI UJIT ‘’