Remonte në Tiranë, nesër kufizim energjie në disa komuna

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, se nesër do të ketë kufizim të energjisë si pasojë e remontit që do të kryhet   në Tr-2.

Si rezultat i ketyre punimeve do të ketë kufizim të energjisë elektrike nga ora 09:00 deri ne orën 13:00   në Tiranë në zonat Marqinet-1; Marqinet-2; Gerdec; Kodër-Berxullë ; Muçaj; Gjokaj; Ura e Limuthit;   si dhe në Zonën Vorë-Fush Prezë.