Remonte të planifikuara në Shkodër, 21-24 shtator kufizime energjie në disa zona

Në kuadër të punimeve të planifikuara në rajonin veri, në datat 21-24 shtator do të kryhet remont në NST Shkodra 2 dhe linjën 35kV,

Bogiq 220kV – Koplik – Hani Hotit.

Më poshtë datat dhe oraret e stakimit të energjisë elektrike si dhe zonat e prekura nga plani i remonteve.

21 shtator

09:00-12:30

Pjesërisht/ Lagjja “Ajasëm”, Bërdicë, Beltoje, Mali Hebe, Lagjet: Draçin, Tepe, Mark Lula, Iliria, Bahçallëk, Shirokë, Zogaj, Livadhe

12:30-16:00

Ish Komunat Oblikë, Bërdicë, Dajç, Velipojë dhe plazhi Velipojë, Boks i Ri, Gaduç, Mali Kolaj, Reç i Ri, Reç i Vjetër, Gomsiqe, Ças, Luarze, Mbi Sukë, Zues, Oblike, Murriqan

22 shtator

09:00-12:30

Lagjet: “Mark Lula”, “Tepe”, Fusha e Druve, Ura e Kirit

23 shtator

09:00-16:00

Pjesërisht:  Koplik, Shkrel, Kastrat, Goraj, Katun, Kastrati, Gradiskije, Ktosh, Demiraj, Hot, Grudë fushë, Gruemirë cesme, Kaldrun, Stërbeq, Jubice, Flakë

24 shtator

09:00-12:00

Pjesërisht: qyteti Shkodër,

12:00-16:00          

Pjesërisht: Qyteti Shkodër, Bardhaj, Bleran, Mes, Drisht, Domen, Prekal, Kir, Rus, Grudëe, Guci, Hot i Ri,