Remont në një nga fiderat e NST Mëzez, 21 shtator kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 21 shtator gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 do të punohet në një nga fiderat e NST Mëzez. Për këtë shkak do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Pjesërist: Domje, Shinat e Trenit dhe pas zonës së Coca Cola