Remontet e OSHEE në datat 15-16 qershor, pa energji disa zona në Fier

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve që do të kryhen për mirëmbajtjen e rrjetit në datat 15-16 qershor, në n.stacionin Jagodinë, do të ketë ndërprerje të energjisë në disa zona të qarkut Fier

Dt 15 qershor, 10:00-14:00

Pa energji: Komuna Mbrostar ura, Jagodinë, Suk1, Suk 2, Arabaj, Jagodin, Marinëz, Kuman, Vidhisht, Luar dhe një pjesë e Qytetit Roskovec, Fidri i Naftës.

Dt 16 qershor, 09:00-14:00

Pa energji: Komuna Zharëz, Fidri i Naftës