Remontet e OST, 3-5 gusht pa energji disa zona në Tiranë

Me kërkesë të OST, e cila po kryen punime për shtrirjen e përcjellësit të dytë në linjën ekzistuese 400 kV Tiranë-Podgoricë, OSHEE do të stakojë energjinë elektrike në n/stacionin e Valiasit dhe Mëzezit.

Punimet janë programuar 4 ditë, 1-5 gusht, nga ora 08:00 – 18:00.

Pa energji do të jenë zona Laknas, Pompat e Ujit Laknas, Valias, Valias Qendër, Bathore, FrutiKultura Kamëz, pjesa Veriore e Kamzës, Kashar, firmat Private: Aster, Dea Print, Fiore Rikambi, Pharma One, Plastika Tirana, SGS&Bindi, Bërxullë, Bathore, Domje, Laknas, Çekrezë, Ura e Tapizës, rrethinat Kamëz, Kamëz Zona Veri-Lindore dhe Jugore.