Remontet e OST në linjën 110kV Fushë Krujë – Lac 1 – Lac 2 në datën 16 nëntor

Për shkak të punimeve të planifikuara nga OST, në linjën në linjën 110kV L110-13 Fushë Krujë – Lac 1 – Lac 2, Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, do të stakojë energjinë elektrike për masë sigurie në n/stacionet Lac 1, Mamurras.
Punimet do të kryhen në datën 16 nëntor, nga ora 09:00—16:00.
Zonat që mbeten pa energji në Kurbin: Bashkia Mamurras, Fushë Mamurras, Lagja Demokracia, Lagja Re; ish-komuna Thumanë, Zona Dukagjin dhe Zhej,
Ujësjellësi Mamurras, Qyteti Laç Lagjet 1, 2, Kisha Fshat Laç, Autostrada, Fushë Gjorm, Zhej Vogël, Shën Mëri, Ujësjellësi Laç.