Remontet e OST në linjën Uznovë – Çorovodë, pa energji disa zona

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë punime për shtrirjen e përcjellësit për linjën 110 kV Uznovë – Çorovodë, OSHEE do të stakojë energjinë në datat 10-11 gusht nga ora 09:00-17:00 me kthim skeme ditore.

Pa energji do të jenë bashkia Çorovodë, Poliçan

Ish-komunat: Terpo, Bogovë, Vendereshë, Çepan, Potom, Qendër Çorovodë, Konak si dhe   HECE-et : Bogovë, Vlushë, Faqekuq.