Remontet e OST, pa energji disa zona në Tepelenë

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë punime në linjën 100 kV Ballsh-Memaliaj nga ora 09:30 deri në 11:30, OSHEE do të stakojë energjinë në n.stacionin Kras.

Gjatë këtij intervali kohe do të ketë mungesë të energjisë elektrike në Qesarat dhe Kras të Tepelenës.