Remontet e OST për unazën e Jugut, kufizim energjie në Sarandë

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë punime për shtrimin e përcjellësave në linjën “Unaza e Jugut”, Sarandë-Babicë, në datat 11-13 nëntor dhe 16-17 nëntor, OSHEE do të kufizojë energjinë në disa zona të Sarandës, nga ora 08:00-15:00, konkretisht: Bashkia Sarandë, ish komuna Ksamil dhe fshati Vrion.