Praktikat mësimore, OSHEE firmos marrëveshje me shkollat profesionale në Shkodër

marreveshja

 

Sot në shkollën profesionale “Arben Broci” u firmos marrëveshja e bashkëpunimit me OSHEE.

Me këtë marrëveshje, nxënësit dhe studentet e kësaj shkolle do të mund të praktikojnë dijet e tyre dhe më pas edhe të kenë mundësi punësimi në këtë kompani.

Ministri Klosi garantoi që të tilla marrëveshje institucioni që ai drejton do të firmose edhe me biznesin privat në mënyrë që nxënësit të mund të praktikojnë dijet e tyre dhe tregu të orientohet drejt punëtorëve të kualifikuar.

Kjo është marreveshja e dytë, pas shkollës profesionale nr.5 në Tiranë.