Remontet e planifikuara të OSHEE, 26-29 prill kufizime energjie në Durrës e Kavajë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të remonteve të planifikuara në n/stacionin e Golemit dhe Malit të Robit,  do të ketë kufizime të energjisë në disa zona në Kavajë e Durrës, nga ora 09:00-13:00, në datat 26-29 prill.

Në datën 26 prill do të ketë do të ketë mungesë të energjisë elektrike në Durrës.

Zonat që mbeten pa energji ne Kavajë: Golem, Seferaj, Qerret, Shkëmbi i Kavajës.

Në datën 28 prill nga ora 09:00-13:00 do të ketë mungesë të energjisë në Golem, Mali i Robit, vilat Kastrati, zona e Plazhit  Golem-Përroi Agait (pjesa e detit).

Në datën 29 prill nga ora 09:00-13:00 do të ketë mungesë energjie në Kavajë: zona e Stacionit të Trenit, Golem-Perroi Agait (pjesa e detit).