Remontet e planifikuara të OSHEE, 26-28 prill kufizime energjie në Lushnje, Fier e Berat

 10339307_10153386217136523_5807564282355134141_o

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të remonteve të planifikuara ,  do të ketë kufizime të energjisë në disa zona nga ora 09:00-14:00, në datat 26-28 prill në disa zona të Lushnjes, Fierit e Beratit.

Në datën 26 prill, nga ora 09.00 deri në orën 14:00, do të stakohet energjia në n/stacionin Patos, Matkë e Pobrat.

Zonat pa energji në Fier janë: lagjet “Rërëz”, “Banaj”, “lagjia e Re”, “1 Maji”, “Griz”, “Ruka”  e “Transporti”,

Fshatrat: Drelia, Qineqar, Fiqet, Rozhdie, Patos Fshat, Kasmit, Lalaj, Gjorgoz, 6 Fidra Naftë,   Fshati Kuqe, Lagjet: Marglic, Dukas, Naftëtari, Dukas, 1 Maj, 29 Marsi, Griz Traps, Furrë Çeliku, Ujësjellësi e Patosi, Gjorgovi dhe Lalaj, qyteti i Roskovecit, fshatra: Strum, Velmish, Kurjan, Mbrs, Vlosht, Ngjeqar, Driz, Vidhisht.

Zona pa energji në Berat: Ish Komuna Kutalli, Drenovicë, Samaticë, Rërza, Nafta, Pobrat, Çukalat, Slanicë.

Në datën 27 prill, do të stakohet energjia në linjën 35 kV, Plasmas-Divjakë, nga ora 09.00 deri në orën 14:00.

Zonat pa energji në Lushnjë janë: Grabian,. Dushk Can, Stravec, Gërmenj,  Hallvaxhias, Bregas, Tërbuf, Sulzotaj. Shënepremte, Gërmenj i Vogël, Bishcukas, Cërmat, Pasha, Shkumbin, e Sipërme, Proshk.

Në datën 28 prill, nga ora 09:00-14:00 do të stakohet energjia në n.stacionin Hysgjokaj, nga ora 09:00-14:00.

Zona pa energji në Lushnjë janë: Komuna Karbunarë e Vogël, Zgjanë, Skilaj, Kupas,  Murriz, Komuna Ballagat,  Ballagat, Xibrakë, Manasufaj, Matjan, Gjuzaj, Gjyshaj, Hysgjokaj, Kurtinë, Canakaj.