Remontet në linjën 35 kv Fushë-Arrëz-Tuc dhe linjën 110kv L110-19 HEC Vau Dejës – Shkodra 1, kufizime energjie në disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve të planifikuara në linjën 35 kv Fushë-Arrëz-Tuc, nesër, në datën 12 shtator, në intervalin kohor 10:00-14:00 do të ketë stakim të energjisë në nstacionin Tuc
Pa energji gjatë kësaj kohe do të jenë këto zona në Shkodër, fshatrat: Lumbardh, Tuç, Moll Kuqe, Kimez, Qaf Bari, Munell, Lumbardhë.
Punime në linjën 110kv L110-19 HEC Vau Dejës – Shkodra 1,
Datë 12 shtator, ora 10:00-14:00
Pa energji N/stacionet Vau Dejes dhe Rrenc
Zonat që mbeten pa energji në Shkodër: Fshatrat Mjedë, Shelqet, Pistull, Paçram, Stajkë, Bashkia Laç i Vaut të Dejës, Dush, Gomsiqe, Hajmel, Nënshat,
Vig-Mnele, Kaç, Naraç, Rrenc, Guri Zi, Juban, Rragam, Sheldi, Vukatane, Kuç, Bardhej.