Remontet në nst Gjanc, 11-12 dhe 14 qershor kufizime energjie në disa zona në Korcë

Për shkak të punimeve për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 11-12 dhe 14 qershor do të ketë kufizim të energjisë në disa zona në Korcë.
Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 10:00-13:00.
Pa energji do të jenë: Voskop, Dersnik, Polena, Kamenicë, Dvoran, Bellovodë.