Remontet në nst Petrushe në datat 04-06 korrik, oraret e kufizimit dhe zonat që preken

Për shkak të punimeve të planifikuara në nst Petrushe, në datat 04-06 korrik, do të ketë kufizime të energjisë elektrike në disa zona në Pogradec.
4 korrik, 09:00-13:00
Pa energji: ish-Komunat Çërrave, Dardhas
5 korrik, 09:00-13:00
Pa energjiL Vreshtaz, Pirg
6 korrik, 09:00-13:00
Vreshtaz, Pirg, Podgorie, Nishavec, Petrushe