Remontet në veri, në datën 18 nëntor, kufizime energjie në Shkodër

Në datën 18 nëntor, në n.stacionin Shkodra 2-Velipojë do të kryhen punime për mirëmbajtjen e rrjetit nga ora 10:00 deri në orën 14:00.

Për pasojë gjatë këtij intervali kohor do të mbeten pa energji këto zona në Shkodër: Oblikë, Berdicë, Dajç, Velipojë, dhe plazhi Velipojë, dhe Hidrovoret Cas e Vilu.