Remontet në zonën e Veriut, në datat 08-12 maj, ja zonat pa energji

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se në datat 08-12 maj, do të kryhen punime në rajonin e veriut e konkretisht.
Datë 08 maj, ora 10:00-14:00, punime në nstacionin Shkodra 2
Zonat pa energji në Shkodër: Ish Komunat Oblikë,
Bërdicë, Dajç, Velipojë dhe plazhi Velipojë, Hidrovorët Cas e Vilu.
Datë 9 maj, ora 10:00-14:00 punime në nstacionin Shkodra 2
Zonat pa energji në Shkodër: Lagjet Ajasem, fshatrat: Bërdice, Beltojë, Mali Hebe, Bashkia Lagjet:Draçin, Tepe, Mark Lula), Daçallek, Kala, N.SH.N, Pazari, Shirok, Xhabije, Zogaj, A. Shima, Nikoll Marku, dhe Privat.
Datë 10 maj, ora 10:00-14:00
Punime në linjën 35kv L30-41/1 Rubik – Rrëshen
Pa energji në zonën e Burrelit: Bashkia Rrëshen (Spitali dhe policia),
Fshatrat : Nderfushaz, Shtane, Kalanjan, Geziq, Koder Rreshen, Nderfan,
Tarazh, Mollaj, Trojze, Prosek, Jezull, Sheshaj, Lurth, Kazaq, Rrushkull, Shtrezë, Qafvorrëz, Bukmire, Shtuf, Kaçinar, Arrëz, Kuzhnen, Ungrej, Fregen, Kalur, Kalivac, Kashnjet, Gjobardhaj, Simon, Karricaj, Shpërdhazë, lagjet: Qendër, SMT, dhe Ujësjellësi.