Remontet në zonën e veriut në datat 3-7 prill, pa energji disa n.stacione

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të remonteve të planifikuara në rajonin e veriut, në datat 3-7 prill, sot në datën 4 prill do të ketë kufizime të energjisë në nstacionin e Vrakës, Dobracit, dhe “Shkodra 3” nga ora 10:00-14:00.
Pa energji do të mbeten disa lagje në qytetin e Shkodrës:
Kiras, Lopçej, Shtoi i Ri,Shtoi i Vjetër, Borici i Madh, Borici i Vogël, Ndërmarrja e Pularisë “Elvis”,Gril, Gruemirë, Rrash-Kullaj, Vorfe, Linaj, Lepurosh, Kokpapaj.
Në datën 5 prill, punime në nstacionin e Pukës, nga ora 10:00-14:00.
Zonat pa energji në Shkodër: Luf, Qerret, Gomsiqe, Kçire, Vrrith, Kaftalle, Korthpule, Dush, Qerret i Vogël, Qytet Pukë, Lajthizë,
Zezaj, Bashkia Pukë, Spitali Pukë, Policia, Gjykata, Prokuroria,
Qytet Pukë, Lacaj, Kukaj, Lagjja e re, Qeëz, Bushat, Dedaj, Midhe,
Berishë e Vogël, Shopel, Kabash.

Datë 5 prill
Punime në nstacionin Krastë, ora 10:00-14:00
Zonat pa energji: Gjon, Peshk, Lene, Thekna, (Ish Komuna Kraste).

Datë 6 prill, punime në nstacionin Tuc, ora 10:00-14:00
Pa energji: Lumbardh, Tuç, Moll Kuqe, Kimëz, Qaf Bari, Munell, Lumbardhë

Datë 7 prill, punime në nstacionin Vojnik, ora 10:00-14:00
Zonat pa energji në Dibër: Dovolan, Erebar, Grevë,
Gradec, Kovashic Kom.Maqellarë, Melan, Porinar, Trepçe, Trev,
Kom. Melan, Blladë e Epërme dhe Poshtme, Burrim, Çernene, Hodol,
Kërçisht, Kllopçisht, Maqellarë, Pesjak, Vojnik.