Remontet, rikthehet energjia në N/stacionin Renx, Shkodër

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE njofton se ka rikthyer në gjendje normale situatën e furnizimit me energji në N/stacionin Renx.

Pas punimeve që u kryen në nënstacion, është rikthyer energjia në komunën “Guri I Zi”, rrethi Shkodër si dhe tek subjektet private te ish- Uzina Renx.