Remonti i OSHEE në linjën 35kV L30-43 Peshkopi – Fushë Aliaj, 2 tetor kufizime energjie në disa zona në Dibër

Për shkak të remontit të OSHEE në linjën linjën 35kV L30-43 Peshkopi – Fushë Aliaj, në datën 2 tetor do të ketë kufizime të energjisë në disa zona në Dibër gjatë intervalit kohor 09:00-15:00.
Pa energji: Arras, Fushë Çidhë, Lazrej, Mustafë,Kom.Arras; Fushë Aliaj,Rrethas, Sina e Poshtme dhe e Sipërme, Kom. Fushë Çidhen, Bllicë, Kullas, Radomir, Sllovë, Shumbat (Zona Peshkopi;
Sllovë, Kalisi , Bushtrica, Caja (Z. Kukësit), Zalldardhë, Reç, Lurë, Ndërshen, Peshkopi dhe Tejmollë, Vërri, Arren, Lajthizë/Kukësit.