Remont në nst Shkodra 1, 3 tetor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të planifikuar të OSHEE në nst Shkodra 1, në datën 3 tetor do të ketë kufizime energjie ne disa zona në Shkodër.
Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 12:00-18:00.
Pa energji do të jenë disa lagje të qytetit Shkodër dhe disa fshatra:
Bashkia, Lagjet: “3 Heronjtë”, Skënderbeg, Golem, Dobraç, Ish Uzina Telave, F.N.SH., Bardhej, Bleran, Mes, Drisht, Domen, Prekal, Kir, Rus, Grude, Guci, Hot i Ri, Ndërmarrja “Adelchi”, Ish kombinati drurit, NSHN, Spitali.
Po ne daten 3 tetor nga ora 12:00-12:30 dhe 17:30-18:00 do te mbeten pa energji: Bashkia Shkoder, Lagjet: Skenderbeg, Rus, Dergut, Tom Kola, Perlat Rexhepi, Sarreq, Ujesjellesi i Qytetit, Biznese private, Komisarjati Policise.