Remonti i OST, 22-23 tetor kufizime energjie ne disa zona

Per shkak te remontit te OST ne linjen 110kV HEC Fierze – Gropaj – B.Curri, më 22 – 23 tetor, gjate intervalit kohor 08:00-16:00 do te kete kufizim te energjise ne keto zona:
Fushe Lumi, Llugaj, Jelicaj, Mukove,
Vushniqe, Gurine, Hysaj, Luzhe, Vlad Fushe, Demaliaj, Zherke, Isufaj, Qorraj, Shulla Rushte, Vilic, Rodogosh, Visoce, Berishe, Breg-Pac, Mash, Dojan, Gjure, Markaj, Melush, Breqan, Dubrove, Bllade, Rosuje, Dunishe, Fagje, Vatoc, Livadhi i Turkut, Ranxa Gri, Rakic Gri, Pec Mekaj Gri, Demushaj, Vindi, Cerrnice, Rrogom Fshat, Zekaj, Rragam Qender, Bujlgecaj, Gjemakaj, Rrusaj, Qillaj-Begaj, Begaj, Babine, Lushaj, Madan, Rruga e Gashit, Kovac, Qelaj, Myhejan, Gosturan, Kerrnaje, Zhenaj, Kuarci, Qelaj, Sopot, Berhasaj, Ahmataj, Nakaj, Kojel-Shpati, Aste, Kojel, Sylaj, Lumesh, Tafaj, Vicidol, Pitomine, hasan Muzia, Lugu i Zi, Boshnjak, Qelak, Aliaj, Sallah, Kaminice, Dogana Qafe-Morine, Padesh, Lushaj, Boshnjak, Treshnjeve, Buqine, Kucaj, Papaj Hagjia, Kucane, Dellas, Qeli, Fushe Lume, Koje, Murataj, Toskaj, Dedaj, Dollapaj, Parku, Sharra, Ujerat, Rustemaj, Biberaj, Oruqaj, Grac, Qokaj, Shoshan, Demaj, Kelcyre, Kika, Kollate, Valbone, Ujesjellesi qytet, Quku i Dunishes, Breg, Rranxe, Llom, Gjelaj Toskaj, disa lagje te qytetit te Bajram Currit, Gjonaj, Lekurtaj, Shullan, Velishte, Geg-hysen, Betoshe, Sherngjergj, Curraj i Poshtem, Tetaj, Fusha e Mullinjve, Markaj, Peraj,Vran, Meserr, Ndergjugje, Varg, Palc, Salc, Brise Velishte, Macaj, Rrodhe, Kodra e Dellinjes, Dushaj, Arveje, Flutur, Tpla, Ndocaj, Kryekand, Miniera, Manaj, Cuke, Vakaj, Zhark, Deg, Ponar, Hasanaj, Mushak dhe Katanaj.