Remont në nst Mëzez, 22 tetor pa energji disa zona

Ditën e hënë (sot) me datë 22.10.2018, Njësia Tirana 3 do të bëjë remont në Fiderin 108 6KV N.Stacioni Mëzez.
Vonesa nga ora: 09:00-14:00.
Zonat pa energji: Fushë Mëzez dhe Domje pjesërisht.