Remonti i OST në disa nënstacione të Tiranës, 30 prill dhe 2 maj kufizime energjie në disa zona

Në kuader te investimit per vendosjen e sistemit te matjes ne Nst të Tiranës, do të kete stakime të energjisë sipas datave, orareve dhe zonave si më👇🏼
30 prill, ora 08:00-16:00, Kimike Bora, Privat Loxha, Rruga “5 Maji”, Fabrika Buke dhe Perxhola
2 maj, 08:00-16:00, rruga “Siri Kodra”, Rruga e Dibrës, zona e ish-Uzinës Dinamo e Vjeter, Kimike Bora, Privat Loxha
Zona e Babrrusë, Privat Ajka, Private Bojra, Fabrika Buke, Perxhola, Artistikja dhe rruga “Riza Cerova”