Remonti i OST në linjën 110kV Fiber – Librazhd, 2 maj kufizime energjie në disa zona në Librazhd

Për shkak të remontit të OST në linjën 110kV Fiber – Librazhd, në datën 2 maj gjatë intervalit kohor 11:00- 16:00 do të mbeten pa energji këto zona👇
Ballgjin, Dranovice, Floq, Funarëz, GuraKuq, Kuturman, Babje, Buzgar, Drapata Hotolisht, Dragostunje, Ferrë, Frarë Hotolisht, Gurekuqe dhe Heci / Xhyrë, Gafërr, Fushe Bushe, Dedashmet, Gurorja, Mirak Katund, Polis, Damjan, Qendër, Rrumbullak, Arrëz Gizaresh, Balëz, Boravë, Borici, Brazdaj dhe Gizavesh.