Remonti i OST në Nst Rrenc, 2 maj kufizime energjie në disa zona në Shkodër

Për shkak të remontit të OST në Nst Rrenc, më 2 maj gjatë intervalit kohor 09:00 deri në 16:00 do të mbeten pa energji zona: Rrenc, Guri i Zi, Juban, Rragam, Sheldi, Vukatanë, Kuç dhe Bardhaj