Remonti i OST në linjën 110kV Fushë Kruje – Laç 1 dhe linjës 110kV Fushë Krujë – Krujë, 7-8 shtator kufizime energjie në disa zona në Krujë dhe Kurbin

Me kërkesë të OST  e cila do të kryehë punime në linjën 110kV Fushë Kruje – Laç 1 dhe linjës 110kV Fushë Krujë – Krujë, në datat 7-8 shtator do të stakohet energjia gjatë intervalit kohor 05:00-14:00, në këto zona në Kurbin dhe Krujë

7 shtator

Kurbin

Pjesërisht: Qyteti i Mamurrasit, Fushë Mamurras, Bizneset në Autostradën Mamurras, Lagjia “Demokracia”, “Lagjia e Re”, ish-komuna Thumanë, Dukagjin, Zhej

Krujë

Pjesërisht: Zallë, Markol, Kasallë, Kameras, Kullase, Halil, Zgërdhesh, Gurore Shpresa-Al, Luz, Bilaj, Murqinë, Ura e Gjolës, Budell, Bubq, Mazhë , Mallkuc, Tari, disa lagje në Krujë si “Zim Zenel”, “Cel”, “Dedeli”, “Pazari”, “Vesel”, “Berbere”, “Perlate”, “Varosh”, Dane Fushë Madhe, Barkanesh, Subash, Sesere, Barabit, Atl, Gurkuqe, Pengile, Emire, Kraste, Guroret, Llakufe, Hoxhe, Brret, Picrrage, Barun, Sute, Abaze, Nuoj, Mafsheq, Shkrete, Shqeze, Prenolle, Cudhi Zalle, Cudhi Kamp,  Kroi Madh, Ballias

8 shtator

Krujë

Pjesërisht: Borizanë, Thumanë, Derven, Gramëz, Sukth, Brrok, Ura e Gjolës, Subjektet private rruga Fushë Krujë-Laç, Fushë Krujë, Pallati Hark, Kastriot, Hasan, Shelqet, Kullase, Halil, Zezë, Nikël, Larushk, Arrameras