Rikonstruksioni i kabinave, 4-5 shtator kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në kuadër të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, në datat 4-5 shtator do të stakohet energjia në këto zona :

4 shtator

09:00-17:00Pjesërisht: Rruga “Teodor Keko”

09:00-16:00

Pjesërisht: Bulevardi “Zogu I”

13:00-17:00

Pjesërisht: Bërxullë, Muçaj dhe zona pranë Doganës së Tiranës

5 shtator

09:00-16:00

Pjesërisht: zona pranë fakultetit ekonomik