Remonti i OST në linjën 110kV L110 – 13/2 Lac 1 – Lac 2, 8 tetor kufizime energjie në disa zona në Kurbin

Njoftim për abonentët Kurbin

Për shkak të remontit të planifikuar të OST në linjën 110kV L110 – 13/2 Lac 1 – Lac 2, OSHEE është e detyruar të stakojë energjinë elektrike në Linjën 110kV L110 – 36 Lac 1 – Fushë Kuqe dhe në linjën 110kV L110 – 13/1 Fushë Krujë – Lac 1, në datën 08 tetor, në intervalin kohor 09:00-11:00.
Pa energji do të mbesin: Fushë Kuqe Qendër, Kisha- Gurrëz,
Patok, Ujësjellësi Fushë-Kuqe, Qendër F-Kuqe, Plazh-Patok,
Kisha katolike, Komplekse, Qendra 1, Mirditori 1+2, Firme Betoni.

Zona pa energji në Lezhë/Rrile: Gryk Lumi (Kom. Shenkoll),
Barbulloje, Gajush, Shenkoll, Tale, Burgu, Hidrovoret Droje,

Si masë sigurie për punimet e OST, kompania OSHEE është e detyruar të stakojë linjën 6kV në N/stacionin Lac 1, nga ora 09:00’ deri ne oren 11:00’,

Zonat qe mbeten pa energji ne Kurbin / Autostrada,
Fushe Gjorm (Pjeserisht), Ish Kombinati, Zhej Vogel Pjeserisht, Fshat Laç Pjeserisht.
Shullaz, Fushe Shullaze, Fushe Milot