Remonti i OST në linjën 110kV L110 – 44 Fushë Krujë – Krujë, 8 tetor pa energji disa zona në Krujë

Për shkak të remontit të OST në linjën 110kV L110 – 44 Fushë Krujë – Krujë, OSHEE është e detyruar të stakojë energjinë në nstacionet e Fushë-Krujës dhe Krujës në datën 8 tetor, nga ora 09:00-15:00
Pa energji do të jenë lagjet në qytetin e Krujës: Zim Zenel, Cel,
Dedeli, Pazari, Vesel, Berbere, Perlate, Varosh, Dane Fush Madhe, Barkanesh, Subash,
Turizem, Sesere, Barabit, Atl, Gurkuqe, Telekom, Derede, Pengile, Emire, Kraste, Guroret,
Llakufe, Hoxhe, Brret, Picrrage, Barun, Sute, Abaze, Nuoj, Mafsheq, Shkrete, Shqeze,
Prenolle, Fshatrat: Cudhi Zalle, Cudhi Kamp, Kroi Madh, Ballias,
Spitali Kruje dhe Antena e Trafikut Ajror ANTA, Reparti i Perpunimit te drurit “Dragush Vogli”