Remonti i OST në linjën 110kV L110-20/2 Komsi Burrel – Bulqizë, 3 tetor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të OST në linjën linjën 110kV L110-20/2 Komsi Burrel – Bulqizë, në datën 3 tetor, do të stakohet energjia në nst Suc, Hec-Klos.
Punimet do të zhvillohen gjatë intervalit 08:00-16:00.
Pa energji do të mbesin këto zona: Suç, Posum, pjesërisht Batërr e Vogël, Zenisht, Sukbull, Bërxallë, dhe Lagje Kolaj, Cërujë, Kujtim, Patin, Shahinaj dhe Minieren Privat, Gurrë e Madhe, Gurrë e Vogël,
Dom, Mishter, Rrip, Zallë Rripë, Mali I Lezë, Impianti Klos, Karburanti Suç, Klos, Guri i Bardhë, Xibërr Hanë, Xibërr Murrizë, Shkallë (Kom. Xibërr ), Shulbatërr, Kurdari, Suç, Kurqelaj, Skënderaj, Shulla, Mastresh, Qafë Dardhë, Gurqele, Lis, Gjalish, Vinjoll, Mallunxë, Shoshaj, Shoshaj Sipërm, Komija e Tullave, Kukaj.