Remonti i OST në linjën 110kV L110-33 Hec Fierzë – Gropaj – B.Curri, 17 Maj kufizime energjie në disa zona në Tropojë e Shkodër

Për shkak të remontit të parashikuar nga ana e OST në linjën 110kV L110-33 Hec Fierzë – Gropaj – B.Curri, në datën 17 maj gjatë intervalit kohor 08:00-16:00 do të stakohet energjia elektrike në këto zona në Tropojë dhe Shkodër:

Tropojë/Fushë Lumi, Llugaj, Jelicaj, Mukovë, Vushniqe, Gurine, Mahalla e Epërme, Hysaj, Luzhë, Vlad Fushë,Demaliaj, Zherkë, Isufaj, Qorraj, Shulla Rushtë, Vilic, Rodogosh, Visocë, Berishë, Breg-Pac, Mash, Dojan, Gjure, Markaj, Melush, Breqan, Dubrove, Blladë, Rosuje, Fagje, Vatoc, Vidrice, Bujan, Dunishë, Livadhi i Turkut, Ranxa Gri, Rakic Gri, Pec Mekaj Gri, Demushaj, Vindi, Cërrnicë, Rrogom Fshat, Zekaj, Rragam Qendër, Bujlgecaj, Gjemakaj, Rrusaj, Qillaj-Begaj, Begaj, Babinë, Lushaj, Madan, Rruga e Gashit, Kovac, Qelaj, Myhejan, Gosturan, Kerrnaje, Zhenaj, Kuarci, Shkezen, Qelaj, Sopot, Berhasaj, Ahmataj, Shumice, Nakaj, Kojel-Shpati, Aste, Kojel, Sylaj, Lumesh, Tafaj, Vicidol, Pitomine, hasan Muzia, Lugu I Zi, Boshnjak, Qelak, Aliaj, Sallah, Kaminice, Dogana Qafe-Morine, Padesh, Lushaj, Boshnjak, Treshnjeve, Buqine, Kucaj, Papaj Hagjia, Kucane, Dellas, Qeli, Fushe Lume, Koje, Murataj, Toskaj ,Dedaj, Dollapaj, Parku, Sharra, Ujerat, Rustemaj, Biberaj, Oruqaj, Grac, Qokaj, Shoshan, Demaj, Kelcyre, Kika, Kollate, Valbone, Quku I Dunishes, Breg, Rranxe, Llom, Gjelaj Toskaj, Gjon Gecaj, Q.Arsimore, P.Kultures, Bashkia, Nimaj, Partizan, Gjyryq 2, Btosh, Shen Gjergj, Lekbibaj, Gjonpepaj, Dushaj, Dege.

Shkodër / Blerim, Dardhe, Mezi, Miliska, Bugjon, Fierze, Iballe, Mertur