Remonti i OST në linjën 110kV Sallmone – Gjiri i Lalzit, 20, 22 dhe 24 prill pa energji disa zona

Për shkak të remontit të detyruar të OST në linjën 110kV Sallmone – Gjiri i Lalëzit, në datat 20, 22 dhe 24 prill gjatë intervalit kohor 08:00- 13:00 do të mbeten pa energji këto zona në Durrës: Gjiri i Lalzit, Ishëm Shkafane, Rrotull Bizë, Shën Pjetër