Remont i OST në linjën 220kV Vau i Dejës – Tirana 1, 23 prill pa energji në disa zona në Kurbin, Krujë e Fushë-Krujë

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë në datën 23 prill remontin e planifikuar në linjën 220kV dyfishe Vau i Dejës – Tirana 1, OSSH do të stakojë energjinë në disa fidera të NST Mamurrash dhe NST Fushë Krujë, gjatë intervalit kohor 08:30-15:30. Për pasojë do të mbeten pa energji këto zona në Kurbin, Krujë dhe Fushë Krujë

Kurbin/Fushë Mamurras, Biznese në Autostrade, Karburant Eri

Krujë/Fshat Fushë Krujë, “Rruga e Krujës”, “Lagjia e Burgut”, “Kodra e Celëve”, “Lagjia e Delvinëve”, “Kastriot i Ri”, “Kastriot i Vjetër”, “Adem Gjeli”, Arrameras, Vath

Fushë Krujë/ Larushkë, Zezë, Verjon, Mukje, Grepse, Kurcaj, Nikël, Shelqet, Magazë