Remonti i OST në Linjën 220kV Kolacem – Tirana 2, 8 dhe 10 qershor kufizime energjie në disa zona në Kurbin

Njoftim i OST për abonentët #Kurbin

Stakim, 8 dhe 10 qershor

Për shkak të remontit të OST në Linjën 220kV Kolacem – Tirana 2, në datën 8 dhe 10 qershor do të stakohet energjia në disa zona në Kurbin. Më poshtë gjeni oraret e kufizimit të energjisë dhe zonat e prekura

👇08 dhe 10 qershor/08:00-16:00📌Gorre, bizneset në Autostradë, Fushe Mamurras,Karburant Eri, Lagjia “Demokracia”,Komuna Thumanë, Fshati Dukagjin