Remont në linjën 35kV L30-41/1 Rrëshen – Kaçinar dhe në NST Rubik, 8 qershor dhe 10 qershor në disa zona në Mirditë

Njoftim për abonentët #Mirditë

Stakim, 8 dhe 10 qershor 📌

Për shkak të remontit të planifikuar në linjën 35kV L30-41/1 Rrëshen – Kaçinar dhe në NST Rubik në datat 8 qershor dhe 10 qershor do të stakohet energjia në këto zona në Mirditë

8 qershor/ 08:00-16:30📌

Shtuf, Kaçinar, Arrëz, Kuzhnen, Ungrej, Fregen, Kalur, Kalivac, Kashnjet, Gjobardhaj, Simon, Karricaj, Shpërdhazë, lagjia “Qendër”

10 qershor/ 08:00- 12:00📌

Pjesërisht qyteti Rubik, lagjia e Paraskurajve, lagjia e Vjeter, Fshatrat: Munaz, Rraje e Zezë, Rrethi Epërm, Velë, Varreshkejz, Arreze, Lagja e Re, Katundi I Vjetër, Fierzë, Fang, Rrasfik

10 qershor/12:00-16:00📌

Pjesërisht qyteti Rrëshen, Ndërfushaz, Shtane, Kalanjan, Gëziq, Ndërfan, Kodër Rrëshen, Tarazh, Mollaj, Trojzë, Prosek, Jezull, Sheshaj, Lurth, Kazaq, Rrushkull, Shtreze, Qafvorrez, Bukmire, Shtuf, Kaçinar, Arrez, Kuzhnen, Ungrej, Fregen, Kalur, Kalivac, Kashnjet, Gjobardhaj, Simon, Karricaj, Shperdhaze