Remonti i OST në nënstacionin Grapsh, 12 mars pa energji elektrike disa zona në Gjirokastër

Për shkak të punimeve të planifikuara në nënstacionin Grapsh, në datën 12 mars, gjatë intervalit kohor 08:00-16:00, do të mbeten pa energji këto zona në Gjirokastër: Sektori Nepravishtë, Drino, Labovë, Suhë, Komunat Zagorie dhe Polican, Derviçan, Fshati Grapsh, Zona Rëza e Zezë, Komuna Dropulli i Poshtëm, Komuna Dropulli i Sipërm.