Remonti i OST në nst Vojnik, 5 tetor kufizime energjie në disa zona në Dibër

Për shkak të remontit të OST në nst Vojnik, në datën 5 tetor, do të stakohet energjia në disa zona në Dibër.
Punimet do të kryhen gjatë intervalit 09:00-15:00.
Pa energji do të jenë: Dovolan, Erebar, Grevë, Gradec, Kovashic Maqellarë; Melan,Porinar,Trepçë,Trevë,Blladë e Epërme dhe e Poshtme, Burrim, Çërnenë, Hodol, Kërçisht, Kllopçisht, Pesjak, Vojnik.