Remonti në disa nënstacione në veri, kufizime energjie në disa zona në Shkodër dhe Pukë

Njoftim për abonentët Shkodër

Datat 6, 8-9 gusht

Në vijim të planit të remonteve në disa nënstacione të rajonit të Veriut, në datëat 6-9 gusht do të stakohet energjia në disa zona në Shkodër

6 gusht
10:00-13:00/ Rrenc, Guri Zi, Juban, Rragam, Sheldi, Vukatanë, Kuç, Bardhej

8 gusht
10:00-12:00/Zues, Oblikë, Muriqan
09:00-14:00/Fabrika Beralb, Fushë Arrëz, Nushaj, Kavlina, Breg, Shkozë, Gojan i Madh, Gjegjan, Mesul, Kuzhnen, Lumzi, Gojan i Vogël, Kalivarë, Lumardh, Micoj, Bardhet, Kryezi, Qafë Mali, Flet, Xath, Lajthizë (uji ftohte) Bicaj, Blinisht, Rrapë, Buhot

9 gusht
10:00-12:00
Lagjia Kiras Shkodër